New Step by Step Map For مقدار مصرف شربت کوریزان سرماخوردگی و آنفولانزا
New Step by Step Map For مقدار مصرف شربت کوریزان سرماخوردگی و آنفولانزا
Blog Article
از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.
دکتر عباس سلگی تخصص بیماری های کودکان ۴.۹ ۱۸۳۴۲نظر ۳۲۱۷۰ سوال (در مدت۵ سال و ۸ ماه ) دریافت مشاوره دکتر آرزو اخلاقی تخصص بیماری های کودکان ۴.
خوشبختانه بخش عمدهای از این عفونتها ناشی از ویروسهای ساده تنفسی بوده که مشکل عمدهای را درافراد ایجاد نکرده و معمولا با بهبودی سریع همراه هستند.
آبگوشت و آب مرغ میتوانند به تقویت ایمنی و کاهش علائم آنفولانزا در هنگام ابتلا به آنفولانزا کمک کنند.
غرغره کردن محلول آب و نمک علاوه بر کمک به تسکین درد گلو، به خارج و حذف کردن مخاط نیز کمک میکند.نحوهی استفاده از محلول آب و نمک:
سالمندان (بیش از نیمی از موارد جدی و پیچیده در افراد بالای ۶۵ سال ثبت شده است).
از آنجا که با شروع فصل پاییز و ماه مهر، آمار ابتلا به ویروس آنفولانزا افزایش میباید و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، بهترین زمان برای دریافت واکسن آنفولانزا ماه مهر و آبان میباشد.
آب نمک را میتوان با افزودن ۱ قاشق چایخوری نمک به ۲۵۰ میلی لیتر آب آشامیدنی و مخلوطکردن تهیه کرد. لازم است در هنگام غرغره مراقب باشید که آب نمک را قورت ندهید.
ویروس این بیماری قادر است ۲ تا هشت ساعت روی سطوح و اشیاء باقی بماند. بنابراین، اگر فرد مبتلا سطوحی مثل دستگیره در یا کیبورد لپتاپ را لمس کند و پس از آن شما آنها را لمس کنید، احتمال دارد به این بیماری مبتلا شوید.
وی در خصوص تزریق واکسن آنفلوانزا و نحوه تامین آن گفت: واکسن آنفلوانزا امسال نیز به مانند سال های قبل به دو صورت دولتی (رایگان و از طریق شبکه بهداشت) و خصوصی ( آنفولانزا چند روز طول میکشد خرید از داروخانهها) به گروه های پرخطر عرضه خواهد شد.
این بیماری عموما در ۵ روز اول میتواند منتقل شود اما در صورتی که بیماری شدید باشد ممکن است برای مدت طولانی بتواند به بدن افراد دیگر سرایت نماید.
بسته به آسیب ناشی از بیماری و خستگی بدن، استراحت و تعریق باعث سهولت در غلبه بر آنفولانزا میشود. بدن هنگام مبارزه با ویروس به انرژی نیاز دارد. در دوران آنفولانزا میتوانید با ماندن در خانه و استراحت تا حد امکان به بدن خود کمک کنید تا تمام انرژی خود را برای بهبودی مصرف کند.
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
آنفولانزا ویروسی است که بیماری های عفونی را در دستگاه تنفسی شما گسترش میدهد. این ویروس معمولا بینی، گلو یا ریه را درگیر کرده و گاهی میتواند خطرناک باشد.